Onderhoudsproducten

 

Reinigers met milieuvriendelijke biologisch afbreekbare actieve organismen voor een frisse en gezonde leefomgeving!

 

Bij probiotisch reinigen worden goede bacteriën ingezet om slechte bacteriën (vuil) te verwijderen van bv. aircosystemen en/of zonnepanelen.

Na een schoonmaakbeurt blijven de goede bacteriën nawerken. Bij regelmatige herhaling nemen de goede bacteriën de plaats in van de slechte bacteriën en voorkomen ze dat de vervuiling terugkeert.

Door de werking van probiotica worden nare geuren voorkomen, zoals op toiletten en andere vochtige ruimten.

Probiotische reinigingsmiddelen zijn 100% veilig voor mens, dier en milieu en garanderen een langdurige werking die vuil en schimmels voorkomt!

Ontdek hieronder ons gamma onderhoudsproducten. 

Aanbod

Airco Cleaners

Probiotische reiniger met actieve organismen voor een fris en gezond airco- en ventilatiesysteem. Onze sprays, gels en foams zijn Geschikt en veilig voor alle types airco, ventilatie en koeltechnische systemen. Verlaag de kans op besmetting met schimmels of alergenen. Geniet van gezondere lucht en voorkom dat vuil en geurhinder terugkeren.

Brochure  Bestellen
Glass & Solar Panel Cleaner

Probiotische glasreiniger met actieve organismen voor streeploze ramen en zonnepanelen: Deze biologisch afbreekbare reiniger ontvet probleemloos, breekt biofilm af en vormt een extra beschermlaag tegen vervuiling. Vervuiling en mosvorming zullen dus minder snel terugkeren en het rendement op uw installatie zal langer op peil blijven. 

Brochure  Bestellen
Multi Cleaner

Probiotische biologisch afbreekbare allesreiniger voor verwijderen stof, roet en nicotineaanslag: Ook uitermate geschikt voor ontmossing ontmossing van terrassen en muren. Veilig voor alle soorten klassieke reiniging alsook waterbestendige oppervlakken in sanitair, douches en harde vloeren. Gegarandeerd onmiddellijk resultaat met langdurig resultaat!

Brochure  Bestellen
Power Cleaner

Probiotische biologisch afbreekbare ontkalker voor het verwijderen van kalk- en roestaanslag: Werkt langduriger en dieper dan klassieke producten door biofilm af te breken en een nieuwe beschermlaag aan te brengen. Bijzonder effectief tegen slechte geuren en kalkvorming of zwarte voegen zullen minder snel terugkeren.

Brochure  BestellenProductoverzicht

Om www.energius.be goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.